Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
France Loto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
LottoFrance Loto преку Интернет : ThePlayLotto 2021


Play FranceLoto

France Loto

Каде може да играте Франција Лото?
Франција и светот преку Интернет.

Кога и каде се одржуваат ждрепките?
Понеделник, среда и сабота во Франција.

Колку броеви се случајни?
5 броја од 1 до 49 и број од 1 до 10

Колкава е минималната акумулација (џек пот)?
По 2 000 000 евра без освојување на џекпот на лотарија ја зголемува акумулацијата од околу 1 000 000 евра.

Интересни факти
  • Авторитетот на лото над Франција ја има Франсиза де uxекс,
  • во Франција Лото може да се игра по завршување на 16 години,
  • постои QuickPick со кој самата машина нè привлекува да го нумерираме нашиот објект

Повеќе информации за France LotoРезултати од France Loto
  2021-11-29   26-30-31-35-44   (4)
  2021-11-27   12-25-27-28-46   (4)
  2021-11-24   14-24-34-39-47   (8)
  2021-11-22   8-12-16-19-41   (5)
  2021-11-20   9-17-18-42-44   (8)
  2021-11-17   4-36-37-40-43   (6)
  2021-11-15   7-8-34-41-42   (8)
  2021-11-13   12-13-26-31-39   (6)
  2021-11-10   9-12-31-40-41   (2)
  2021-11-08   7-11-32-44-48   (3)

Other games: USA Powerball   USA Mega Millions   EuroMillions   Lotto UK

SuperEnalotto   Super Lotto Plus   OZ Lotto   France Loto


Select language: en ar be bg ca cs cy da de el et

fi fr ga hu id it ja ko lt lv mk ms mt

nl no pt ru sl sq sr sv tr uk vi

(C)2010-2021 ThePlayLotto.info   Links