MEGAMILLIONS
NEXT ESTIMATED JACKPOT
$284,000,000
Sat, 25 Mar 2023
PLAY NOW

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
France Loto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball

MegaMillions
2023-03-25
$284,000,000

SuperEnaLotto
2023-03-23
€72,500,000

Euro Millions
2023-03-24
€66,000,000

EuroJackpot
2023-03-24
€65,000,000

Mega-Sena
2023-03-25
$11,100,000

Buy lottery ticketPowerball përmes internetit : ThePlayLotto 2023


Play the biggest USA Lotteries

USA Powerball

Ku mund të luani Powerball?
Në SH.B.A. ose në Internet.

Fitorja më e lartë në historinë e Powerball.
13.01.2016 - 1.586 miliardë dollarë Kjo është një nga fitoret më të mëdha në Power Ball.

Sa numra është i rastësishëm?
5 numra nga 1 në 59 dhe një numër nga 1 në 39

Cila është akumulimi minimal (çmim i parë)?
20 milion dollarë

Çmime të tjera
Powerball - 4 dollarë
1 numër - 4 dollarë
2 numra + Powerball - 7 dollarë
3 numra - 7 dollarë
3 numra + Powerball - 100 dollarë
4 numra - 100 dollarë
4 numra + Powerball - 50,000 dollarë
5 numra - 1.000.000 dollarë

Mundësia e goditjes së të gjithë numrave (çmim i parë)
1 deri në 292,201,338

Kur dhe ku mbahen shortet e Powerball?
Të Mërkurën dhe të Shtunën në Universal Studios në Orlando, Florida, koha Lindore e SH.B.A., në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në orën 21:59.

Si paguhet çmimi?
Në 30 këste (çdo vit një këst) ose me para në dorë.

Fakte interesante
  • menaxhuar nga Shoqata e Lotarisë Shumë-Shtetërore
  • numrat mund të zgjidhen nga Quick Pick, janë tërhequr nga kompjuteri

Më shumë informacion rreth PowerballRezultatet e USA Powerball
2735.   2023-03-22   27-28-37-50-57   Powerball:05
2734.   2023-03-20   01-27-32-47-67   Powerball:14
2733.   2023-03-18   14-20-30-54-69   Powerball:11
2732.   2023-03-15   16-18-33-37-50   Powerball:08
2731.   2023-03-13   03-10-24-46-63   Powerball:04
2730.   2023-03-11   11-20-33-43-58   Powerball:24
2729.   2023-03-08   26-27-43-61-69   Powerball:04
2728.   2023-03-06   02-13-29-58-69   Powerball:04
2727.   2023-03-04   10-16-18-40-66   Powerball:16
2726.   2023-03-01   02-09-28-36-53   Powerball:04

Other games: USA Powerball   USA Mega Millions   EuroMillions   Lotto UK

SuperEnalotto   Super Lotto Plus   OZ Lotto   France Loto


Select language: en ar be bg ca cs cy da de el et

fi fr ga hu id it ja ko lt lv mk ms mt

nl no pt ru sl sq sr sv tr uk vi

(C)2010-2023 ThePlayLotto.info   Links