POWERBALL
NEXT ESTIMATED JACKPOT
$247,000,000
Sun, 4 Jun 2023
PLAY NOW

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
France Loto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball

Powerball
2023-06-04
$247,000,000

MegaMillions
2023-06-07
$205,000,000

EuroJackpot
2023-06-06
€73,000,000

SuperEnaLotto
2023-06-03
€39,300,000

Oz Powerball
2023-06-08
$25,300,000

Buy lottery ticketEuroMillions përmes internetit : ThePlayLotto 2023


PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

EuroMillions

Që kur ka ekzistuar Miliona Euro?
07/02/2004

Në cilat vende operojnë Miliona Euro?
Franca, Spanja, Anglia, Portugalia, Irlanda, Austria, Belgjika, Luksemburgu dhe Zvicra. Milionat Euro mund të luhen mirë në të gjithë botën përmes internetit.

Kur dhe ku zhvillohet shorti i EuroMillions?
Të Martën dhe të Premten në Paris.

Sa numra është i rastësishëm?
5 numra nga 50 numra dhe dy numra nga 12 numra.

Cila është akumulimi minimal (çmim i parë)?
15 milion

Mundësia e goditjes së të gjithë numrave (çmim i parë)
1 deri në 139,838,160

Fitorja më e madhe në histori
24.10.2014 - 190 000 000 euro.

Si paguhet çmimi?
Çmimi kryesor paguhet në para të gatshme ose transfer bankar.

Fakte interesante
  • i njohur edhe si loto e euros
  • Euro Millions organizon Francaise des Jeux, Camelot dhe Loterias y Apuestas des Estad
  • shumica mund të jetë 11 akumulim, nëse askush nuk i merr të gjithë numrat, ju fitoni që një person bie nga fitimi i një shkalle më të vogël.

Më shumë informacion rreth EuroMillionsRezultatet e EuroMillions
1639.   2023-06-02   03-12-15-25-43   (10 - 11)
1638.   2023-05-30   27-29-32-33-47   (2 - 8)
1637.   2023-05-26   15-25-37-38-41   (1 - 7)
1636.   2023-05-23   05-06-14-23-34   (2 - 11)
1635.   2023-05-19   18-27-34-41-49   (3 - 9)
1634.   2023-05-16   04-06-09-14-37   (4 - 11)
1633.   2023-05-12   09-10-13-39-44   (4 - 6)
1632.   2023-05-09   13-17-21-28-46   (7 - 9)
1631.   2023-05-05   03-08-18-34-49   (3 - 7)
1630.   2023-05-02   07-32-44-47-48   (7 - 8)

Other games: USA Powerball   USA Mega Millions   EuroMillions   Lotto UK

SuperEnalotto   Super Lotto Plus   OZ Lotto   France Loto


Select language: en ar be bg ca cs cy da de el et

fi fr ga hu id it ja ko lt lv mk ms mt

nl no pt ru sl sq sr sv tr uk vi

(C)2010-2023 ThePlayLotto.info   Links