Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
France Loto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
LottoFrance Loto përmes internetit : ThePlayLotto 2021


Play FranceLoto

France Loto

Ku mund ta luani France Loto?
Franca dhe bota përmes internetit.

Kur dhe ku mbahen shortet?
Të hënën, të mërkurën dhe të shtunën në Francë.

Sa numra është i rastësishëm?
5 numra nga 1 në 49 dhe një numër nga 1 në 10

Cila është akumulimi minimal (çmim i parë)?
2 000 000 Euro secili pa fituar çmimin e parë të lotarisë rrit akumulimin prej rreth 1 000 000 Euro.

Fakte interesante
  • Autoriteti i lotos mbi Francën ka Francaise des Jeux,
  • në Francë Lotto mund të luhet pas përfundimit të 16 viteve,
  • ekziston një QuickPick përmes së cilës makineria na tërheq vetë të numërojmë objektin tonë

Më shumë informacion rreth France LotoRezultatet e France Loto
  2021-11-29   26-30-31-35-44   (4)
  2021-11-27   12-25-27-28-46   (4)
  2021-11-24   14-24-34-39-47   (8)
  2021-11-22   8-12-16-19-41   (5)
  2021-11-20   9-17-18-42-44   (8)
  2021-11-17   4-36-37-40-43   (6)
  2021-11-15   7-8-34-41-42   (8)
  2021-11-13   12-13-26-31-39   (6)
  2021-11-10   9-12-31-40-41   (2)
  2021-11-08   7-11-32-44-48   (3)

Other games: USA Powerball   USA Mega Millions   EuroMillions   Lotto UK

SuperEnalotto   Super Lotto Plus   OZ Lotto   France Loto


Select language: en ar be bg ca cs cy da de el et

fi fr ga hu id it ja ko lt lv mk ms mt

nl no pt ru sl sq sr sv tr uk vi

(C)2010-2021 ThePlayLotto.info   Links