POWERBALL
NEXT ESTIMATED JACKPOT
$725,000,000
Sun, 24 Sep 2023
PLAY NOW

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
France Loto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball

Powerball
2023-09-24
$725,000,000

MegaMillions
2023-09-23
$205,000,000

SuperEnaLotto
2023-09-22
€62,000,000

Lotto6aus49
2023-09-23
€45,700,000

La Primitiva
2023-09-23
€31,900,000

Buy lottery ticketPowerball përmes internetit : ThePlayLotto 2023


Play the biggest USA Lotteries

USA Powerball

Ku mund të luani Powerball?
Në SH.B.A. ose në Internet.

Fitorja më e lartë në historinë e Powerball.
13.01.2016 - 1.586 miliardë dollarë Kjo është një nga fitoret më të mëdha në Power Ball.

Sa numra është i rastësishëm?
5 numra nga 1 në 59 dhe një numër nga 1 në 39

Cila është akumulimi minimal (çmim i parë)?
20 milion dollarë

Çmime të tjera
Powerball - 4 dollarë
1 numër - 4 dollarë
2 numra + Powerball - 7 dollarë
3 numra - 7 dollarë
3 numra + Powerball - 100 dollarë
4 numra - 100 dollarë
4 numra + Powerball - 50,000 dollarë
5 numra - 1.000.000 dollarë

Mundësia e goditjes së të gjithë numrave (çmim i parë)
1 deri në 292,201,338

Kur dhe ku mbahen shortet e Powerball?
Të Mërkurën dhe të Shtunën në Universal Studios në Orlando, Florida, koha Lindore e SH.B.A., në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në orën 21:59.

Si paguhet çmimi?
Në 30 këste (çdo vit një këst) ose me para në dorë.

Fakte interesante
  • menaxhuar nga Shoqata e Lotarisë Shumë-Shtetërore
  • numrat mund të zgjidhen nga Quick Pick, janë tërhequr nga kompjuteri

Më shumë informacion rreth PowerballRezultatet e USA Powerball
2813.   2023-09-20   16-27-59-62-63   Powerball:23
2812.   2023-09-18   02-21-26-40-42   Powerball:09
2811.   2023-09-16   08-11-19-24-46   Powerball:05
2810.   2023-09-13   22-30-37-44-45   Powerball:18
2809.   2023-09-11   09-25-27-53-66   Powerball:05
2808.   2023-09-09   11-19-29-63-68   Powerball:25
2807.   2023-09-06   09-14-20-23-63   Powerball:01
2806.   2023-09-04   01-26-32-46-51   Powerball:13
2805.   2023-09-02   25-38-42-66-67   Powerball:19
2804.   2023-08-30   04-13-35-61-69   Powerball:04

Other games: USA Powerball   USA Mega Millions   EuroMillions   Lotto UK

SuperEnalotto   Super Lotto Plus   OZ Lotto   France Loto


Select language: en ar be bg ca cs cy da de el et

fi fr ga hu id it ja ko lt lv mk ms mt

nl no pt ru sl sq sr sv tr uk vi

(C)2010-2023 ThePlayLotto.info   Links