POWERBALL
NEXT ESTIMATED JACKPOT
$247,000,000
Sun, 4 Jun 2023
PLAY NOW

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
France Loto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball

Powerball
2023-06-04
$247,000,000

MegaMillions
2023-06-07
$205,000,000

EuroJackpot
2023-06-06
€73,000,000

SuperEnaLotto
2023-06-03
€39,300,000

Oz Powerball
2023-06-08
$25,300,000

Buy lottery ticketSuperEnalotto përmes internetit : ThePlayLotto 2023


PlaySuperEnaLotto.com

SuperEnalotto

A mund të luaj SuperEnalotto në internet?
Itali, ju gjithashtu mund të luani nëpër botë përmes Internetit.

Fitorja më e lartë në SuperEnalotto.
13/08/2019 - 209,160,441 €

Kur janë shortet?
Të Martën, të Enjten dhe të Shtunën në 20:00 me kohën lokale në Itali.

Sa numra është i rastësishëm?
6 numra midis 1 deri 90 dhe një numër shtesë i Numrit Jolly.

Cila është akumulimi minimal (çmim i parë)?
1.300.000 €

Çmime të tjera
Për të fituar para në Super Ena Lotto, duhet të merrni 6 numra (çmim i parë), 5 numra të numrit shtesë të Numrit Jolly, 5 numra, 4 numra ose 3 numra. Madhësia e të dhënave për sa i përket fitimit varet nga numri i fitoreve dhe janë të ndryshueshme.

Mundësia e goditjes së të gjithë numrave (çmim i parë)
1 në 622 614 630

Që kur ekziston SuperEnalotto?
12/03/1997

Si paguhet çmimi?
Jackpot-i duhet të raportohet në Drejtoritë e Përgjithshme të çmimeve, Via Alessio di Tocqueville, 13 - 20 154 në Milano, brenda 61 ditëve nga data e hedhjes së shortit. Nëse doni pozstać anonim, ju duhet t'i paguani noterit 3% të fitimit. Më pak se 52.000 fitime mund të mblidhen në Sisal në Milano ose Romë.

Fakte interesante
  • Numrat më të vizatuar zakonisht: 15, 79, 37, 52, 65, 29, 55, 82, 16 dhe 35
  • Numrat e prapambetur: 2, 71, 3, 34 24, 64, 27, 14 dhe 44

Më shumë informacion rreth SuperEnalottoRezultatet e SuperEnalotto
3577.   2023-06-01   02-37-64-83-89-90   Jolly:34  Super Star:23
3576.   2023-05-30   10-22-37-55-76-87   Jolly:60  Super Star:43
3575.   2023-05-27   12-41-64-78-79-88   Jolly:58  Super Star:86
3574.   2023-05-25   20-22-33-38-40-51   Jolly:44  Super Star:76
3573.   2023-05-23   13-23-26-27-50-63   Jolly:71  Super Star:1
3572.   2023-05-20   18-32-37-46-64-70   Jolly:30  Super Star:44
3571.   2023-05-18   05-16-35-63-69-77   Jolly:29  Super Star:3
3570.   2023-05-16   20-42-52-67-72-77   Jolly:82  Super Star:3
3569.   2023-05-13   03-31-35-57-82-84   Jolly:68  Super Star:16
3568.   2023-05-11   01-06-35-48-62-65   Jolly:43  Super Star:83

Other games: USA Powerball   USA Mega Millions   EuroMillions   Lotto UK

SuperEnalotto   Super Lotto Plus   OZ Lotto   France Loto


Select language: en ar be bg ca cs cy da de el et

fi fr ga hu id it ja ko lt lv mk ms mt

nl no pt ru sl sq sr sv tr uk vi

(C)2010-2023 ThePlayLotto.info   Links