POWERBALL
NEXT ESTIMATED JACKPOT
$247,000,000
Sun, 4 Jun 2023
PLAY NOW

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
France Loto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball

Powerball
2023-06-04
$247,000,000

MegaMillions
2023-06-07
$205,000,000

EuroJackpot
2023-06-06
€73,000,000

SuperEnaLotto
2023-06-03
€39,300,000

Oz Powerball
2023-06-08
$25,300,000

Buy lottery ticketSuperlotto Plus përmes internetit : ThePlayLotto 2023


Play SuperLotto Plus

SuperLotto Plus

Kur ishte llotaria?
SuperLotto Plus ekziston që nga viti 1986.

Ku të aplikoni për të luajtur SuperLotto Plus?
Kalifornia dhe bota mund të luajnë online.

Kur dhe ku mbahen shortet?
Të Mërkurën dhe të Shtunën në orën 19:57 në California - Sacramento.

Sa numra është i rastësishëm?
5 numra nga 1 në 47 dhe një numër nga 1 në 27.

Cila është akumulimi minimal (çmim i parë)?
7 000 000 $

Fitorja më e madhe në histori
16/02/2002 - 193 000 000 dollarë

Si paguhet çmimi?
Një herë ose në këste mbi 26 vjet.

Fakte interesante
Më parë quhej 6-49, duke luajtur numerike 53 dhe lojë numerike 51.

Më shumë informacion rreth Superlotto PlusRezultatet e Super Lotto Plus
  2023-05-31   1-17-21-23-30   (25)
  2023-05-27   4-17-20-21-36   (19)
  2023-05-24   3-7-8-22-40   (7)
  2023-05-20   2-3-31-42-45   (19)
  2023-05-17   1-11-23-35-37   (13)
  2023-05-13   5-11-16-18-39   (12)
  2023-05-10   12-13-33-40-43   (26)
  2023-05-06   7-17-21-29-42   (22)
  2023-05-03   17-20-21-24-44   (26)
  2023-04-29   6-16-27-46-47   (9)

Other games: USA Powerball   USA Mega Millions   EuroMillions   Lotto UK

SuperEnalotto   Super Lotto Plus   OZ Lotto   France Loto


Select language: en ar be bg ca cs cy da de el et

fi fr ga hu id it ja ko lt lv mk ms mt

nl no pt ru sl sq sr sv tr uk vi

(C)2010-2023 ThePlayLotto.info   Links